-Hop hop!?Halo!? Jest tutaj jakiś kucyk? Albo ktoś inny?*Siada na ziemi pod jabłonią*
Ostatnio edytowany przez Jotjotek (2013-05-19 16:47:01)
Administrator
Z nie nacka wyskakuje z dziwnym krzykiem kucyk.
*myśli*Co to za kucyk? Ja go kiedyś widziałam?
-Witaj! Jak masz na imię?
Ostatnio edytowany przez LajlaForMe (2013-05-19 16:38:23)
-Hej! Jestem Whiteapple, a Ty? Jak masz na imię? *podskakuję dookoła*
Ostatnio edytowany przez Jotjotek (2013-05-19 16:45:14)
Administrator
-Ja jestem Sendy. Co porabiasz na farmie rodziny Apple? Nowe dziecko się urodziło?
-Pomagam zbierać jabłka. Czasem mogę też zjeść ich kilka. Są naprawdę pyszne! Chcesz spróbować?
Administrator
-Już próbowałam. Jestem przyjaciółką rodziny Apple. Często podróżuję i przychodzę tu na noc lub coś zjeść.
-To świetnie! Ja należę do rodziny Apple. Apllejack była moją pra, pra ,pra ,pra babcią. Wszyscy mówią że jestem prawie taka sama jak ona. Chodźmy, poszukamy innych kucyków!
Alicorn przyszedł z jak zwykle ponurą miną na farmę.
-No,chociaż tutaj mnie nikt nie znajdzie.-powiedziała swoim narodzonym,ponurym głosem.
Speeding szybko tak,jak Rainbow schowała się za drzewem.
Administrator
Zamyślony kucyk nadal myśli czy kiedyś już spotkał tego kucyka.
-Dobrze. Zobaczmy koło cukierni. Tam zaaaawsze jest dużo kucyków. Moja pra, pra, pra, pra babcia znała Applejack.
Kucyki w drodze do Cukierni wiele o sobie opowiadały...
-Warkoczowa lala!-zaśmiała się cichutko.
-A do tego jakiś apple coś tam!Haha!Nie potrafią nawet super błyskawicznego tornado!-zaśmiana powiedziała
Leci z solą w kopytku.
-Szybko, mam mało czasu.
Zawisa nad roślinkami i soli je.
- Już. Powinnam się pozbyć tych wstrętnych pasożytów. -myśli
Siada na ławeczce obok grządek i zasypia.
Razem ze świtem wstaje i wchodzi do środka. Wyciąga stolik i krzesła. Stawia talerzyki, nalewa herbaty i ustawia szarlotkę. Zrywa kilka jabłek i kładzie na stole.
-Wszystko gotowe. Teraz tylko czekać na moje przyjaciółki.- mówi
Ostatnio edytowany przez Jotjotek (2013-05-25 17:47:56)
-Jasne! Siadajcie i zajadajcie. Właśnie zerwałam świeże jabłka. Są naprawdę pyszne. Jest jeszcze szarlotka i herbata. Mogę zrobić też tą mieszankę energetyczną! Siadajcie!
Ostatnio edytowany przez Jotjotek (2013-05-25 17:51:06)